Italiensk squashsuppe. Lækker og fyldig pastasalat. Du kan komme lige de grønsager i som du har lyst til, så det en god en at lave når man skal have ryddet op i køleskabet
Jeg har lidt en forkærlighed for Asien, og det gælder både kulturen, klimaet og især den asiatiske mad, der nok er mit favoritkøkken (tæt forfulgt af det indiske og italienske)
Besøg på italienske ‘Mother’, Kødbyen i Købehavn. Frokost på Louisiana. Restaurant Relæ har et, efter mit hoved, ret sejt koncept i det at de kun har to menuer med fire retter
Jeg ønsket en Italiensk, kanskje en Barbera, servitøren, som ikke snakket norsk, jeg måtte finne igjen den dårlige engelsken i fjellheimen, -gikk for å sjekke hva de hadde
Restauranten har det helt specielle og gennemførte italienske look, mørke træmøbler, rød-/hvid-ternede duge på bordene, små stearinlys og let italiensk musik
Limoncello er en italiensk sitronlikør. Frokosten ble etter vårt eget ønske serverte i suiten kl. Ikke så mange retter, som ofte er en fordel -bedre med kvalitet enn kvantitet
Locanda Verde – er en italiensk tarvana i Tribeca, hvor bl. Frokost. Udvalget af pancakes fyldte en hel siden i menukoret – derudover havde de forskellige omeletter og ægger retter
Mine italienske sprogkundskaber er begrænsede til mestendels af omhandle mad, så hjemmefra havde vi fået min kære far, som kan italiensk, til at bestille bordet for os
fisk hos Mastroianni, der er familie med den berømte italienske skuespiller Marcello Mastroianni. Men hvad gør romerne egentlig, når de skal have et stykke pizza i frokostpausen, invitere kæresten ud på en romantisk middag, eller når familien samles til den store søndagsfrokost
Italiensk. En hurtig og velsmagende ret er tunkager, som både fungerer fint som aftensmåltid og hvis der er noget tilbage så er frokosten klaret dagen derpå
La Locanda (italiensk). Ligger under husets café – kun åben til morgenmad og frokost. Har flere vegetariske retter – kan evt også lave en vegansk pastaret
Frokosten hjemme hos mig i da var også italiensk inspireret. Måske det er fordi, der altid er ny inspiration at hente og nye måder at lave klassiske italienskeretter på