Denne rustikke ret af mel og kartofler passer både som forret og hovedret. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Vi spise den som en let hovedret med et rigtig godt stykke italiensk brød til. Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes
Vild italiensk æggekage. Men du kan også sagtens spise frittata som en vegetarisk hovedret (secondo). Frittata er den italienske udgave af æggekage og spises ofte som en ud af flere små forretter (antipasti)
Til hovedret fik jeg den fantastiske steg, du kan se på det midterste billede (og nederst i midten). Fem stjerner til hovedretten, og jeg spiste helt op
minestrone – italiensk grøntsagssuppe. Hovedretten er fyldte søde kartofler. Den italienske klassiker, minestrone, er en elsket suppe, som indeholder en masse gode vitaminer og er rigtig god her i forkølelses-sæsonen
Italiensk påskemad. Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Der fås selvfølgelig også traditionelle italienske retter. Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Efter modificerede opskrifter i “Italienske buffeter” af Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson samt “Moderne Mamma” af en masse forskellige mamma’er