I dag har vi fået den danske udgave af den italienske klassiker "Spaghetti Bolognese". Jeg laver min kødsauce med lige det som køleskabet gemmer på, og dette afhænger jo selvfølgelig også af årstiden
En ret, som da også findes i det italienske, men som vel nærmere er dansk folkeeje nu. Der findes mange udgaver af den dansk’ificerede “Spaghetti med kødsauce”
Sammen med min bearnaisedip spiste jeg bønnefritter og en rigtig god gang squasghetti med kødsauce. Kødsaucen var lidt af en udfordring da jeg plejer at putte fløde og lidt sukrin gold i for at tilføre sødme til tomaterne
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Men denne klassiker kan virkelig smage himmelsk hvis man bare sørger for at få masser af smag ind i sit kød og sin sauce, krydret med hjemmelavet pasta har du en fantastisk italiensk klassiker
Inspireret af klassisk italiensk madlavning og dens til tider simplicitet har jeg taget nogle enkle tilberedningsmetoder og kombinere med den lidt mere klassiske lasagne, men uden den fede bechamel sovs
Squash fettucinerne kan også serveres med røget laks, kødsauce, avocadosalsa mm. Opskriften her er inspireret, af retten der vandt DM i hverdagsmad, som jeg længe har tænkt på, at ville afprøve