Italiensk kalvefilet opskrifter

Snyde-saltimbocca med citronpasta

Snyde-saltimbocca med citronpasta

Normalt laver man saltimbocca af tyndt skåret kalvefilet, lufttørret, italiensk skinke og salvie. Snyde-saltimbocca med citronpasta

Saltimbocca af kyllingeinderfilet med fennikelpesto

Saltimbocca er en af de italienske yndlingsretter. Normalt er saltimbocca lavet af kalvefilet. Læg et stort salvieblad på hver inderfilet, pak den ind i italiensk lufttørret skinke og steg dem i en tre-fire  minutter på hver side afhængigt af størrelsen på inderfileterne

Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana fra Hanne Bloch’s skønne Mit Italienske Køkken. Et godt tip er, at Netto’s billige venøsteaks faktisk er af kalvekød og et godt alternativ til de lidt dyrere skiver af kalvefilet
Rødbedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Carpaccio er en kendt italiensk forret, baseret på skiver af rå kalvefilet. Her er en lækker rødbedecarpaccio, som både kan spises som forret eller som hovedret