Italiensk landbrød opskrifter

Italiensk landbrød

Italiensk landbrød

Inden jeg gik ud i køkkenet for at bage brød, var tanken et italiensklandbrød alene lavet på hvedemel, men da der i bageskuffen var en rest speltmel endte det med en kombination
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

Italiensk grovbrød med saltskorpe. Jeg har valgt en bruge en blanding fra IRMA der netop hedder “Økologisk Vårrugbrød brødblanding“, og selvom man selvfølgelig kan bruge blandigen til at at bage et rugbrød med så kan man altså også lave et dejligt groft landbrød ud af blandingen, ved selv at tilsætte andre ingredienser
Italiensk landbrød

Italiensk landbrød

Lækkert, friskbagt Italiensklandbrød, klar til smør og en god skive ost, eller hvad man nu er til. )Italiensklandbrød(1 stort brød eller 2 små)Du skal bruge. 50g gær6 dl lun vand2 spsk olivenolieet lille drys salt250g durum mel800g italiensk hvedemelSådan gør du