600-800 g storfekjøtt, jeg brukte mørbrad. Spis & Nyt ✿ 600-800 g storfekjøtt, jeg brukte mørbrad. Bruk 15 minutter til å steke kjøttet -og å forberede retten på morgenen
Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Der findes lige så mange opskrifter på Osso buco, tror jeg, som der findes italienske husmødre. I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Italiensk squashsuppe. Øen lækker salat både for øjet og for munden Jeg serverede den som tilbehør til oksemørbrad men den kan bruges som tilbehør til næsten alt
Indbagt mørbrad. Find opskriften på indbagt mørbrad ved at klikke på linket eller billedet. For selvom pizzeriaerne var ret udbredt i 80’erne, så skulle der køres noget længere for at besøge en ægte italiensk restaurant. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
Her til aften har jeg tilberedt en "Italienskmørbrad" (opskrift følger) og dertil en salat af spæde spinatblade med oliestegte squash (fra haven) samt blommetomater (også fra haven) og mozarellaost overhældt med olivenolie og drysset med rosmarin
Mia moglie havde taget en svinemørbrad op af fryseren og straks gik jeg i gang med at kigge efter alternative opskrifter på diverse italienske madblogs – her hjælper Google Translate en del, hvis man ikke er superskarp til det italienske
Salsicciapølse er en let krydret, italiensk pølse, som du bl. Helstegt mørbrad med fyld Vi lod husets unge kokke-/tjenerstuderende bestemme fyldet i den ene mørbrad, og valget faldt på hele fed hvidløg