Jeg vælger både omgivelser, mad, vin, og gæsterne med omhu. Så hvis du skal holde en festmiddag – med ALT, som dertil hører…jamen, så lad mig da lige give dig denne her slags step by step guide, som du kan kopiere, og så lover jeg dig, at dine gæster vil blive imponerede og falde i svimer over, hvor fint du har lavet det hele… Let’s be honest, hvem vil ikke gerne sole sig lidt i gæsternes rosende ord
Mit basislager er selvfølgelig tilrettet min madlavning, som spænder ret globalt, og derfor har jeg også mange specifikke ingredienser på lager - til indisk, til thai, til vietnamesisk, til mellemøstligt, til spansk, til italiensk osv
Jeg har det personligt svært med lasagne efter lidt for mange Knorr-varianter og færdigretter fra fryseren (det var i mine yngre og knap så mad-entusiastiske dage)
Den smager intet mindre end skønt, og dens fyld bestående hovedsageligt af aubergine, giver en mooshy tekstur som suppleres godt med et stort stykke italiensk brød
Jeg elsker italienskmad, oliven, hvidløg, basilikum og alt andet godt der hører til. Mmh, efter en lang tid med kartofler, rodfrugter og brun sovs, tænkte jeg at det var tid til lidt lækkert og enkelt madmed spaghetti
Efter en skøn uge i sommerhus med masser af madlavning, afslapning og hygge skal hverdagen nu til at starte igen – men det gør ikke noget når man er i praktik på verdens bedste praktikplads – nemlig at arrangere Little Italy – italienske dage