Italiensk pastaret opskrifter

Italiensk nem pastaret med pesto

Italiensk nem pastaret med pesto

N. å. r. v. i. s. k. a. l. h. e. n. u. d. m. g. ,. o. t. f. b. j. p. æ. ). D. 2. 1. 0. ø. c. 5. I. ”. L. %. 3. -. 4. Ø. R. P. y. E. S. T. 7. H. (. V. ) l
Pastaret i grønt, rødt og hvidt

Pastaret i grønt, rødt og hvidt

Dagens ret er en enkel pastaret i samme farver som det italienske flag. meget passende med en pastaret i italienske farver
Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti Carbonara – Det kommer nok ikke bag på mange at spaghetti carbonara er en traditionel, italienskpastaret
Hjemmelavet pasta med squash og asparges

Hjemmelavet pasta med squash og asparges

Så kan middagsgæsterne selv tilføje lidt ekstra i ægte italiensk stil. En simpel og vildt lækker vegetarisk pastaret med årstidens friske ingredienser
Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

En klassisk italienskpastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

Der mødte to italienske kokke op og så var det på med forklæderne og op på dupperne. Om det skyldes at han stadig får penicillin eller om halsen stadig er øm, så blev det altså kun til et par bider af denne pastaret
Pasta med Kylling og Pesto

Pasta med Kylling og Pesto

Restemad behøver ikke være kedeligt, så næste gang du har en rest stegt kylling kan du prøve denne lækre italienskepastaret
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Pasta med Kantareller og Trøffelolie

Pasta med Kantareller og Trøffelolie

Denne pastaret er baseret på det traditionelt italienske og toppet med lækre stegte kantareller. Jeg synes det er vigtigt, at bruge råvarerne når de er i sæson, primært fordi det er på det tidspunkt, hvor de smager bedst
Pasta med kikærter – Pasta e ceci

Pasta med kikærter – Pasta e ceci

Begge typer er svære at finde i Danmark i almindelige supermarkeder – vi købte somme tider ‘ditalini’ i Supermarco (italiensk supermarked i Københavns sydhavn), bare for at kunne lave pasta e ceci