N. å. r. v. i. s. k. a. l. h. e. n. u. d. m. g. ,. o. t. f. b. j. p. æ. ). D. 2. 1. 0. ø. c. 5. I. ”. L. %. 3. -. 4. Ø. R. P. y. E. S. T. 7. H. (. V. ) l
Der mødte to italienske kokke op og så var det på med forklæderne og op på dupperne. Om det skyldes at han stadig får penicillin eller om halsen stadig er øm, så blev det altså kun til et par bider af denne pastaret
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Denne pastaret er baseret på det traditionelt italienske og toppet med lækre stegte kantareller. Jeg synes det er vigtigt, at bruge råvarerne når de er i sæson, primært fordi det er på det tidspunkt, hvor de smager bedst
Begge typer er svære at finde i Danmark i almindelige supermarkeder – vi købte somme tider ‘ditalini’ i Supermarco (italiensk supermarked i Københavns sydhavn), bare for at kunne lave pasta e ceci