Hvem elsker ikke rigtig, italienskpizza med tynd bund og sprød skorpe. Den blev faktisk så god, at jeg føler, at jeg kan tillade mig at kalde den “italiensk”
Vælg generelt gerne italiensk vin til pizza eksempelvis Chianti eller måske en Rosso di Montalcino. Tilfældigvis findes der i BeefEater regi en (lang) række ekstra udstyr – herunder også en pizzaovn som jeg naturligvis måtte eje
Ofte tilsætter jeg også lidt groft mel til mine pizzaer, men hvis det skal være den helt ‘rigtige’ italienskepizza i mine øjne, så bliver bunden mest perfekt, når grovmelet erstattes med durummel
Klar til servering ♫ Italiensk i glasset ♫. Smaksrik, nydelig frisk pizza med ferske ingredienser. Pizza med hjemmelaget pizzasaus, god skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikum og masse revet ost ✿ Toppet med fersk ruccola og basilikum ved servering
I går stod menuen på hjemmelavet pizza. Min pizza var lidt mere enkel med kun parmaskinke, rucola og revet parmesanflager, det kom dog først på, da pizzaen var helt færdig
en god italiensk pølse, oksekød, tomatsous og mager ost. Jeg har længe ville eksperimentere med en sundere udgave af pizzaen – hvilket jeg nu har fået tid til her i påsken