Marinara sauce er blot en af mange italienske retter her på siden. Andre italienske retter. spaghetti alla marinara – altså som en del af en ret, ikke som en selvstændig tomatsauce
Men denne klassiker kan virkelig smage himmelsk hvis man bare sørger for at få masser af smag ind i sit kød og sin sauce, krydret med hjemmelavet pasta har du en fantastisk italiensk klassiker
En ret, som da også findes i det italienske, men som vel nærmere er dansk folkeeje nu. Der findes mange udgaver af den dansk’ificerede “Spaghetti med kødsauce”
Selvfølgelig kan du også servere tomatsaucen med almindelig spaghetti – det er op til dig. Så her får du en opskrift, hvor jeg bruger squash som et alternativ til spaghetti
Spaghetti og kødsauce. For en udenforstående, som jeg selv, er det næsten umuligt at gøre en italiener tilfreds med en italiensk ret – pastaen bliver næsten altid lidt overkogt, saucen vil altid få en knivspids for meget salt, og bevar mig vel, om jeg skulle komme til at røre den forkerte vej i gryden…Nå, okay, det var måske lidt overdrevet
Lige hjemvendt fra bryllupsrejse i Rom, ja, så er der italiensk mad på hjernen. Rør i gryden over middel varme til saucen begynder at tykne sog klæbe til spaghettien
La Locanda (italiensk). Spaghetti vegetar. Pasta vegetariana (penne med grøntsager og tomatsauce). kødfuld tofu, BBQ sauce, bønner og vegansk chilimayo
Retten er et resultat af, at jeg gerne ville lave mine egne kødboller/sauce a la Lady og Vagabonden, a la noget italiensk med pasta, engang i mine studiedage
Vi laver vores egne lasagneplader, spaghetti og tagliatelle. Lav din favorit sauce til og nyd det. 200 gram italiensk durummel type 00. 200 gram italiensk durummel