Italiensk tapas opskrifter

Djævleæg

Djævleæg

Deviled eggs – Amerikanske djævleæg, er en lækker hors d’oeuvre med oprindelse i det italienske køkken
Månedens fund og anbefaling – Salotto42

Månedens fund og anbefaling – Salotto42

Salotto42 er en relativt ny italiensk bar i København, som både byder på fantastisk atmosfære, anderledes cocktails, tapas, barber og smykker – hvor besynderligt lyder det ikke
Italienske boller

Italienske boller

eks til tapas bordet, som morgenbrød eller til sandwich. Disse boller er ekstremt nemme at lave og rigtig dejlige - det eneste de kræver er, at du har tid til at de skal hæve længe - 6-8 timer i køleskab
Tapas Night...

Tapas Night...

Hjemme hos mig får det (sjovt nok) ofte et italiensk præg, så en mere korrekt betegnelse vil nok være antipasti
Laks, kylling og æg – med et twist

Laks, kylling og æg – med et twist

Italienske kyllingepølser m. Hvad er dine yndlingsretter, når du skal bikse en god tapas sammen. Samtidig ville disse 3 retter egne sig helt perfekt som en del af en “tapas” en fredag aften med et glas kold hvidvin on the side
Pintxos med andebryst

Pintxos med andebryst

Cataloniens svar på italienske crostinis. Pintxos er en form for tapas der især er udbredt i Catalonien – det er i alt sin enkelthed et lille stykke brød enten en form for flute eller noget let ristet- med lækkert fyld

Tapas fest vol. 2

Ydermere var der på bordet italienske boller  skåret i passende hapse stykker, persillepesto og en super lækker rød pesto som dog ikke var hjemmelavet

Fyldte champignoner

Så har man en klassisk italiensk anti-pasti – utrolig simpelt og lækkert- og allerbedst mens de stadig er lune