Italiensk tomatsovs til pasta opskrifter

Italienske kødboller i tomatsovs

Italienske kødboller i tomatsovs

Tilsæt dernæst det hakkede hvidløg, og svits yderligere i et par minutter. Hæld vandet fra pastaen (gem gerne lidt) og bland pasta med tomatsovs, riv parmesan over
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Spaghetti Carbonara – Her har du en rigtig dejlig spaghettiret, der for mig er indbegrebet af det italienske køkken
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pastaen er bjerget, den røde tomatsovs med de mørke og brændvarme stykker af aubergine er lavaen, og de hvide flager af ost forestiller sne, som daler ned fra himlen over vulkanen
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

Jeg ved ikke om en italiensk mamma vil være tilfreds med min cannelloni, men hun vil formentlig heller ikke være at finde i mit køkken
Sphagetti Meatballs

Sphagetti Meatballs

En ægte italiensk klassiker, som jeg har mit eget bud på hvordan kan laves. i ovnen og de er klar til at blande med tomatsovsen
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Gnocchi

Gnocchi

Gnocchi er af italiensk oprindelse. Et godt valg er den napolitanske marinara sauce eller en mere traditionel tomatsovs
Smag på Italien: Penne all’arrabbiata

Smag på Italien: Penne all’arrabbiata

Ordet “Arrabbiata” betyder vred på italiensk. Man bliver aldrig træt af den og den er så nem og simpel at tilberede Penne all’arrabbiata består af en tomatsovs, hvidløg, løg og chili
Opskrift på malfatti…eller hedder de måske gnudi?

Opskrift på malfatti…eller hedder de måske gnudi?

Hvis du vil holde dig til de italienske madregler, så skal dine gnudi bestå af spinat, ikke basilikum og persille som i mit tilfælde – men jeg synes, at basilikum giver mere smag end spinaten
Pasta med kyllingeragú

Pasta med kyllingeragú

Ragu er det italienske navn for "kødsovs" men kan i realiteten ikke forbindes meget til den populære danske kødsovs
Italienske polpettes

Italienske polpettes

Tomatsovs. Men hvis man kører en mere low-carb livsstil, ja så er det jo bare med at erstatte spaghettien med grøntsager eller lave en salat til
Kødboller i tomatsovs – polpette di vitello al sugo

Kødboller i tomatsovs – polpette di vitello al sugo

I hvert fald ikke hvis menuen skal være italiensk. Hvis der bliver sovs tilovers i gryden, når alle kødbollerne er spist, kan den til gengæld med fordel bruges sammen med pasta dagen efter