Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Fantastisk nem brødopskrift, der ikke kræver æltning og kan varieres i det uendelige. Versionen på billedet her er med Tipo 00 (italiensk hvedemel), durummel og speltbageblanding (fra Urtekram)
Små blommetomater, små mozzarellakugler og pesto, ‘det der italienske kyllingelevermos’. - og brød til – hjemmebage flutes, dem jeg kalder perfekte flutes
Egentlig var mit mål også at bage eget flutes, men jeg får altid fyldt programmet fint ud på en fridag – og samtidig fik jeg dette brød foræret da jeg handlede hos den græske vogn i Kvickly, så skal det da ikke gå til spilde
Hej venner. Vi har lavet pizza. Den blev ret god, og ret italiano. Gør jer selv den tjeneste, og lav dejen og tomatsaucen fra bunden - de der færdigprodukter, er der nul personlighed og smag over
Nydes med lune flutes. 300 g. pastasløjfer½ dl. hvidvinseddike4 skalotteløg1 spsk. Dijon-sennep1 spsk. fromage frais 0,5%salt, peber og en knivsspids rørsukker3 gulerødder250 g