Min mor lavede ikke den italienskeversion, men gjorde det på sin egen måde. Min far hader alt med pasta (han er mere tilkartofler), så dengang jeg var barn var det bestemt ikke for hans skyld, når mor Pia lavede lasagne
Læg det på et fad og skær cherrytomater og avocado i passende stykker. Nu står den ikke længere på tapas og paella, men på kartofler, salat, bønner og ærter
Du kan også bruge andre grøntsager end dem, jeg har brugt her – blomkål, kartofler, spinat og porrer egner sig også fortrinligt, bare de lige får en tur i hakkeren først
Pastinakker, grønkål, rødbeder, svampe, kartofler, hokkaido, løg, moskusgræskar, selleri, blomkål, jordskokker, hvidkål, rødkål… Hvordan kan man andet end elske denne farverigeårstid
Skræl eller vask kartoflerne, og skær dem, peberfrugten og forårsløget iskiver. Hvisdinstøbejernspandeikke kan gå i ovnen, kan du hælde det hele i et ildfastfad, men så er tilberedningstidenlidt længere
Kom de svitsedekartofleri bunden af fadet. Smør et ildfastfad med margarine. Paprika. Svits hakket løg , kalkun strimler og kartoffelskiver på panden , krydder med lidt salt
Skær imensselleri og løg i grove stykker og put dem i en stegeso eller ildfastfad. Start med at hælde lidtolivenolie og salt over dine skyllede tomater og lad dem står indtil de skal anvendes