Jævning med fløde opskrifter

Gryderet delivery

Gryderet delivery

Maizenamel til jævning. Jeg lavede en gullash-inspireret gryderet med oksekød, løg, cocktailpølser, masser af svampe og selvfølgelig fløde
Millionbøf

Millionbøf

Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Enebærgryde

Enebærgryde

mel til jævning. Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

lidt jævning. Nu er mit køleskab også ved at være gabende tomt og dermed helt klar til at blive fyldt op med lækkerier til weekenden
Hakkebøf med svampestuvning

Hakkebøf med svampestuvning

lidt maizena til jævning. De steges til de har taget farve og smidt al væsken, hvorefter fløden og en god håndfuld hakket persille tilsættes
Rugbrødslagkage med brombær

Rugbrødslagkage med brombær

Pisk fløden stiv, smør hver rugbrødsbund med lidt brombærmos/marmelade og kom resten af brombærmos* /marmelade i flødeskummet
Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

lidt majsstivelse til jævning. Mange undlader at købe jordskokker, for hvad skal de stille op med dem. lidt majsstivelse til jævning
Brun sovs

Brun sovs

Meljævning. Endelig kan sovs også jævnes medfløde eller med æg – det kaldes at legere – som bruges f. Skal vi lige tage den med sovs og sauce
Oksegryde

Oksegryde

Jævning. Nu hvor vinteren nærmer sig med hastige skridt bliver det ikke nemmere, at få taget billeder da dagslyset efterhånden nærmest er ikke-eksisterende
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

Tilsæt fløde eller jævning, og lad saucen koge op. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk med rødvin, timian og rosmarin
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Ryst en jævning af aspargesvand og mel og tilsæt. mælk (eller fløde hvis du vil have en lidt federe smag)
Risalamande og kirsebærsauce

Risalamande og kirsebærsauce

Rør jævningen i kirsebærrene og rør til den har en passende konsistens i ca. Rør majsstivelse med vand
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Dette er en jævningsmetode uden mel eller anden jævning. Stavblend gulerødderne medfløde. mand i en steg (vores steg var dermed en basse på ca
Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Maizenamel til jævning. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme

Ungarsk gullasch – God simremad

Evt Maizena majsstivelse til jævning. Når retten har simret nok, så tilsættes den halve liter fløde – jeg vil ikke anbefale at du bruger en med lavere fedtprocent, da det går ud over smagen
Kyllingeret med hvidkålsstrimler

Kyllingeret med hvidkålsstrimler

Majsstivelse og vand til jævning. fløde eller madlavningsfløde. Det er faktisk næsten et år siden at jeg lavede denne ret til aftensmad, men jeg kan stadig huske hvor dejligt det smagte, en lun forårs aften på terrassen, så jeg må dele opskriften med jer