Maizena til jævning. Jeg lavede nogle panerede auberginer til, da den jo også skulle bruges, skiverne blev vendt i fuldkornsdurum-mel og stegt i rigeligt med olie
Maizena til jævning. bouillon eller salt. Maizena til jævning. bouillon eller salt. 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød). 2 dl vand eller ananasjuice fra dåsen. 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød). 2 dl vand eller ananasjuice fra dåsen
Først skal porren svitses uden at tage farve, bare til den falder lidt sammen. Den kan spises som suppe, som en lækker sovs til ris eller bare nydes som den er
Pisk hvedemel, koldskål og mælk til en jævning. Hos os blev det til et sammensurium af marmelade, flødeskum, creme fraiche og mit nyeste hit – chokoladepålæg lavet på kikærter
kogende vand, kulør, jævning, andefond. Dup anden tør og drys den med salt indeni og udenpå. Herefter skrues temperaturen op til 175 grader varmluft i en ½ time og herefter 200 grader varmluft den sidste halve time uden låg
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Til sidst røres jævningen af kartoffelmel sammen med ½ dl vand, og retten småsimrer til den tykner. *hvis du ikke kan finde Anamma fileterne (jeg køber dem selv i Ren Kost i Århus) kan du anvende Veef fra Astrid Och Aporna, The Filet fra Oumph (kan købes i Føtex og Bilka), eller du kan bruge dine favoritsvampe, f
Rør jævningen i grøntsagerne og lad det tykne. Bladbeder spises næsten altid på samme måde som spinat, dvs som fyld i en lasagne eller tærte – eller vendt i lidt olie og spist som tilbehør
Server suppen varm med dine yndlingstoppings – creme fraiche, flødeskum, æbletern, tvebakker, skorper, müsliknas, nøddecrunch, kammerjunkere eller hvad du bedst kan lide