Jævning opskrifter

Gryderet delivery

Gryderet delivery

Maizenamel til jævning. Maizenamel til jævning. Igår aftes skulle vi besøge et vennepar, som for 10 dage siden blev forældre til lille Emil, og jeg havde lovet at medbringe aftensmaden
185 0
Vafler.

Vafler.

Bland mel, sukker og kardemomme og rør det til en jævning med mælken. Denne opskrift på vafler er en jeg har fundet i frk
59 0
Enebærgryde

Enebærgryde

mel til jævning. 1 spsk mel til jævning. Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
31 0
Kalkun i sursød sovs

Kalkun i sursød sovs

Maizena til jævning. Maizena til jævning. Det er en nem og meget velsmagende ret, som på fin vis kombinerer det søde med det syrlige i en god balance
30 0
Millionbøf

Millionbøf

2½ dl fløde – har du ikke fløde kan du sagtens bare bruge vand og jævning. 2½ dl fløde – har du ikke fløde kan du sagtens bare bruge vand og jævning
25 0
Kro-gryde

Kro-gryde

Når det hele koger blandes mel og mælk til en jævning og hældes i gryden. Til 4-5 personer. 2 pk bacon. 20 cocktailpølser
24 0
Hakkebøf

Hakkebøf

Lav en jævning af mel og 1 dl vand, pisk eller ryst det fri for klumper. Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg
22 0
Søndagsgryde

Søndagsgryde

Hvis sovsen bliver for flydende tilsættes en jævning (det var der dog ikke brug for her). En lækker gryderet som også er børnevenlig, der skal man blot sørge for at mørbraden er skåret i mindre stykker først
22 0
Japansk oksekarry

Japansk oksekarry

Jævning/kuzu eller fx majsstivelse (kan undlades). Lad retten simre i 15 – 20 minutter, smag herefter retten til med sukker og mere soja, og jævn retten med jævning efter smag
21 0
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

lidt jævning. Det hele står lidt stille herhjemme eller rettere sagt så flyver tiden afsted. Denne uge har budt på alt fra blodprøvetagning, fødselsdag og så lige et par nattevagter for mit vedkommende, så her tidligt fredag vil jeg nyde at jeg har weekend
21 0