Retten er stærkt inspireret af JamieOlivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Det er en traditionel britisk ret, og denne er inspireret af en af JamieOlivers lækre opskrifter. Start med at skrælle kartoflerne, skære dem i små tern og derefter koge dem i gryde til de er møre
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra JamieOliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Min ynglings kanal er blevet 3 puls, og JamieOliver er blevet min aller aller bedste ven. Save Recipe Print Ingredients 500 g kogte moste kartofler 200 g fisk fra frost (jeg brugte laks) 1 æg Rasp Salt og peber Smør til stegning Instructions Fjern skindet fra fisken og skær i tern Bland kartoffelmos og fisk sammen til en fars Slå ægget ud i en skål og pisk det Kom rasp i en skål Form kartoffel/fiskefarsen til deller af ønsket størrelse Vend den i æg og rasp Steg på en forvarmet pande, til de er gyldne på begge sidder Vidunderlige Liv
og det var exactly hvad Jamie gjorde. Skræl lige mange almindelige og søde kartofler. Når de bette kartofler er kogt, hælder du vandet fra og kartoflerne ud på et spækkebrædt
Den vil passe godt på et sushibord eller til vietnamesiske forårsruller, men kan også sagtens gøre det ud som alternativ til en almindelig salat og pifte deller og kartofler lidt op
JamieOliver serverer det med rødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Jeg skriver opskriften på roastbeefen og kartoflerne herind
Inspireret af JamieOliver lavede jeg forleden disse dejlige fyldte kartofler. Bag kartoflerne med fyld i en 200 grader varm ovn til de er gyldne på toppen
ca 1 dl presset appelsinsaft (alternativt appelsinjuice)ca 1 spsk flydende honningca 1 spsk solbæreddikeen anelse saltSamles evt i en JamieOliver shaker og hældes over citrussalaten
Server med kartofler og eventuelt lidt mozzarella ovenpå. Opskriften er med inspiration fra JamieOlivers "At home" programmer fra DR1, men målene blev på slum, da jeg ikke fik skrevet opskriften ned. 6 skiver sprødt godt brødOvnbagte kartoflerEvt
Quesadillas med guacamoleDenne her opskrift har jeg "lånt" fra JamieOliver. Start med at lave abrikosgeleen, som lige skal have lidt tid til at sætte sig, ligesom kartoflerne også skal have god tid