Min ynglings kanal er blevet 3 puls, og JamieOliver er blevet min aller aller bedste ven. Save Recipe Print Ingredients 500 g kogte moste kartofler 200 g fisk fra frost (jeg brugte laks) 1 æg Rasp Salt og peber Smør til stegning Instructions Fjern skindet fra fisken og skær i tern Bland kartoffelmos og fisk sammen til en fars Slå ægget ud i en skål og pisk det Kom rasp i en skål Form kartoffel/fiskefarsen til deller af ønsket størrelse Vend den i æg og rasp Steg på en forvarmet pande, til de er gyldne på begge sidder Vidunderlige Liv
Opskriften er fra JamieOliver og han har lavet en skøn video, hvor han gennemgår processen, se her. 'Jeg har gravet en laks' - det synes jeg lyder virkelig sejt
Opskriften er vist egentlig JamieOlivers, men jeg lærte den at kende af min bror og svigerinde. Kombinationen af krydret laks, naan-brød, yoghurtdressing og frisk koriander tophitter hos mine smagsløg
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Derudover skulle der også være lidt grøntsager til, og det blev til et grøntsagsfad med kartofler, bønner, tomater og grønne oliven, som jeg blev inspireret af fra en af JamieOlivers udsendelser fra "the naked chef"
I fredags fik vi pulled pork burger med JamieOlivers æbleslaw og jeg havde stadig ½ hvidkål tilbage så jeg lavede endnu en omgang æbleslaw som tilbehør til svinefileten