Sidste sommer var jeg på Sicilien, og fik den bedste italienske mad nogensinde. Olivenolie1 stort hakket løg2 fed hakkede/pressede hvidløg250 g champignon skåret i kvarte3-4 dl risotto risHønsebouillonterning (hjemmelavet fond - hvis man hedder JamieOliver)6 dl vand2 dl hvidvingrønne asparges i skiversaltpeberVarm olivenolien i en gryde og kom løg og hvidløg i gryden
Jeg skulle have forret med i går og havde set JamieOliver laver en fantastisk osteret med tranebærsauce i et tv-program og syntes det ville være perfekt til dagens anledning
JamieOliver. Maden er rigelige og priserne rimelige… Det eneste, I skal være opmærksomme på, er, at der ikke kan bestilles bord medmindre, man er et stort selskab
Vi hyggede med HOHO busser, sejlede på Themsen, så en masse broer og et gammel fængsel, og fandt også tid til lidt shopping og at spise påJamieOlivers restaurant
Noget jeg særligt havde håbet på at smage, var mad fra JamieOliver, og jeg var så heldig at få lov at spise hele to gange fra henholdsvis en restaurant og en café/shop vi fandt
Nå, men for at nå frem til dagen opskrif, t, så fik jeg jo også en masse dejlige gaver, deriblandt Gordon Ramsay og JamieOlivers kogebøger (Middag med muligheder og Jamie's kogebog)
Denne opskrift er inspireret af JamieOlivers pork marsala, jeg havde dog ikke helt de samme ingredienser hjemme, så med lidt variation blev resultatet nedenstående
JamieOliver serverer det med rødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Vi var nede og besøge min mor i Haderup og på vejen hjem var der en som kørte ind i os og som efterfølgende stak af