Jeg har flere gange købt JamieOlivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra JamieOliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Jeg havde først set en opskrift på en anden madblog, men den virkede lidt kompliceret, så da min mor viste mig denne uffatelligt nemme fra JamieOliver blev det den - dog puttede jeg ikke alt hvad der stod i hans opskrift i, men ellers er det næsten bare den samme
Jeg valgte JamieOlivers opskrift, da han er en af mine favoritter. Tag af varmen og tilsæt pasta, lidt af kogevandet, parmesan, revet ost og mascarpone
JamieOliver serverer det med rødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Lørdag blev det alligevel ikke til mad fra Jamies mad på 30 minutter. Så skulle vi på politistationen og afhøres og vi blev 2 timer forsinket, så den gravide Jools pasta må vente til en anden gang. Søndag stod den igen på mad fra Jamies mad på 30 minutter. Sprøde kartoflerHele portionen indeholder lidt over 13 propoints500 gram små kartofler, Jamie bruger røde kartofler, men det kunne jeg ikke få fat i
Jeg har været i mine JamieOliver kogebøger i dag. Kør det igennem til det er en blød, grøn pasta. Nå men ihvertfald fandt jeg denne her skønne opskrift på grøn karry i bogen JamieOliver - Det er bar' mad
Den italienskfødte Antonio Carluccio (i øvrigt manden bag den restaurant, som JamieOliver stod i lære i sin tid) har begået en ny kogebog, som kort og godt hedder “PASTA”