Langtidsstegt lammekølle ala JamieOliver. 1 ps frosne rabarber ( tænker alle bær kan bruges ) 1 spk sukrin gold Vanillepulver 1/2 l fløde ( igen laktosefri,
Langtidsstegt lammekølle ala JamieOliver. 1 ps frosne rabarber ( tænker alle bær kan bruges ) 1 spk sukrin gold Vanillepulver 1/2 l fløde ( igen laktosefri,
Langtidsstegt lammekølle ala JamieOliver. 1 ps frosne rabarber ( tænker alle bær kan bruges ) 1 spk sukrin gold Vanillepulver 1/2 l fløde ( igen laktosefri,
Crème Brulée med rabarberLørdag. Lad simre til rabarberne er møre. 200 g rabarber1 pk smør1 l sødmælk½ l piskefløde6 ægCa. 7) Server med kogte kartofler og dampet friske løgCrème brulée med rabarber a la JamieOliverDenne opskrift er tyvstjålet fra JamieOliver, og rabarberen giver en frisk smag til de ellers lidt fede crème brulée. 200 g rabarber2 spsk stødt melis1 ¼ stang god vanilje2 dl fløde1 ¼ dl sødmælk5 ½ æggeblommer55 g sukkerGodt råd. stykket)1) Forvarm ovnen til 140 grader 2) Skær rabarberne i grove stykker og kom dem i en gryde med stødt melis og 5 spsk vand. Fordel rabarberkompotten i 6 flade portionsfade, som bruléen skal bage i. skum skal fjernes7) Hæld crèmen over rabarberkompotten