Det er en traditionel britisk ret, og denne er inspireret af en af JamieOlivers lækre opskrifter. Start med at skrælle kartoflerne, skære dem i små tern og derefter koge dem i gryde til de er møre
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra JamieOliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Opskriften er JamieOlivers. småkartofler, halve. Fremgangsmåde. Læg kartofler, gulerødder og løg i en plastpose og hæld olie, timian, salt og peber derned
Skræl ingefæren og snit i fine små strimler. Den vil passe godt på et sushibord eller til vietnamesiske forårsruller, men kan også sagtens gøre det ud som alternativ til en almindelig salat og pifte deller og kartofler lidt op
JamieOliver serverer det med rødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Jeg lavede også babyyorkies, det er mel, mælk og æg som er blenedet og bagt i små muffinforme, men dem kunne jeg sagtens undvære
Quesadillas med guacamoleDenne her opskrift har jeg "lånt" fra JamieOliver. Pandekagerne vendes, når der kommer små bobler på oversiden, hvorefter de vendes
Jeg bruger en pande fra JamieOliver med non-stickbelægning, så jeg bruger ikke olie, men hvis din pande ikke er god, så brug raps- eller anden smagsneautral olie
Her har i JamieOlivers bud på roast potatoes. Den traditionelle Engelske julemad består typisk af stegte kartofler, rosenkål, tranebærsauce, "pigs in a blanket" (små pølser indsvøbt i bacon), stegte blandede grøntsager (pastinak, kålroe, knoldselleri) og sovs
Denne opskrift er JamieOlivers og smager fantastisk også selv om jeg har lavet lidt om på den. Oliven olie1 klat smør1 stort hakket løg1 håndfuld friske salvie blade800 g oksekød i ternFriskkværnet peber & salt1 dl mel 2 pastinaker i tern4 gulerødder i kvarte½ squash1 håndfuld jordskokker, skrællet og halveret500g småkartofler i halve2 spsk tomatpure785 ml vand2 oksebouillon terningerFremgangsmåde
Kartofler. Kartofler. 2 mellemstore hummere4 gode bøffer (Entrecote, Rib-eye, Oksemørbrad eller lign)2 andebryst3-4 friske abrikoser eller ferskner1 Citron1 appelsin125 g friske brombærKartoflerFriske løg8 forårsløg1 krukke frisk persille1 sellerirod1 pose gulerødder2 persillerødder1 rødløgCa. brombær8 friske løgKartofler1) Prik skindet på de to stykker andebryst med en gaffel, og gnid stykkerne ind i godt med salt og peber. 7) Server med kogte kartofler og dampet friske løgCrème brulée med rabarber a la JamieOliverDenne opskrift er tyvstjålet fra JamieOliver, og rabarberen giver en frisk smag til de ellers lidt fede crème brulée. Hemmeligheden bag en god crème brulée er, at æggecrèmen ikke må være mere end 1 cm tyk, og så skal den have et lækkert, tyndt lag karamel på overfalden – så drop de små runde skåle, men investér i stedet i små ”fade”, som er designet til crème brulée (fås i alle prisklasser – helt ned til 25 kr