Jomfruhummer hovedret opskrifter

Fisk – miljø vs. sundhed

Fisk – miljø vs. sundhed

En anden debat er fangst af jomfruhummere i Kattegat og Skagerrak (også ved brug af bundtrawl), der resulterer i stor bifangst af områdets truede torskebestande

En aften på Blokhus Strandhotel

Når man kigger på retten ser den temmelig bastant ud, hvilket den skulle vise sig også at være men igen en ret med mange gode smagskombinationer der igen viser køkkenets kreativitet og smagsmæssigt en tung ret og noget anderledes end jeg normalt tænker en jomfruhummer ret og min næste tanke var om jeg kunne få appetit til hovedretten, men det gik
Iluka

Iluka

Jomfruhummer med rosapeber. Så til det man vel bedst kan betegne som aftenens deciderede hovedret. en jomfruhummer kun akkompagneret af rosa peber

namnam ER namnam

Pepper Crayfish var danske jomfruhummere, som var dækket i velsmagende, stærk sort peber og Singapore Chili Crabs var slowfood spisning af en smagsbombe der eksploderede i sødme og chili

Ovenpå igen.

Jomfruhummer marineret med salvie og chili på sprød crostini med safran mayonnaise. Til hovedretten skulle vi så endelig have lidt gryder igang til saucen og peperonata´en

Jomfruhummere

Jomfruhummerhaler. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)

Formel B

Jomfruhummer à la nage med gulerodspuré samt grønt fra friland og lammefjorden. Jeg syntes det var en fornøjelse af "slippe for" den klassiske hovedret med tungt kød, kartoffel og en grøntsag, og i stedet kunne vælge lidt af hver - småt men lækkert