20 stk jomfruhummerhaler – Skallerne herfra (jeg brugte hummerkødet til en hummersalat, men hummerkødet kan naturligvis også bruges som fyld i stedet for kammuslinger). 20 stk jomfruhummerhaler
jomfruhummerhaler (helst friske). En lille smule revet hvidløg (til stegning af jomfruhummerhalerne). I en anden pande steger du jomfruhummerhalerne ved hård varme sammen med lidt olivenolie, salt, peber og hvidløg - det tager MAX et par minutter
Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum
Fjern nu tarmstrengen fra jomfruhummerhalerne. Inspireret af urterne i køkkenhaven opstod denne ret som fejring af "sommerens" komme (ja, solen skinnede rent faktisk den dag
Pil jomfruhummerhalerne i rå tilstand og lad dem herefter stå fremme mens du hakker kød osv. Lammetatar med jomfruhummer, stegt lammemørbrad, chips på nye, danske kartofler, blegselleri og aspargesmayonnaise
Kammuslinger og jomfruhummerhaler. Hiv tarmen ud af jomfruhummerhalerne og tør også dem godt af. Bagefter steger du jomfruhummerhalerne ganske let til de ikke længere er gennemsigtige, men gennemstegte
Jomfruhummerhaler med hvidløgs-persille smør serveret med godt brød. Nytårsaften 2013/2014 vinder klart prisen for den bedste nytårsaften indtil videre
Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter