Jomfruhummerhaler opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

20 stk jomfruhummerhaler – Skallerne herfra (jeg brugte hummerkødet til en hummersalat, men hummerkødet kan naturligvis også bruges som fyld i stedet for kammuslinger). 20 stk jomfruhummerhaler
Lynstegt iceberg med nudler og rejer

Lynstegt iceberg med nudler og rejer

300 g kinarejer, krebsehaler eller jomfruhummerhaler. 250 g risnudler. 2 røde peberfrugter. 1 rød chili. 2 fed hvidløg
Risotto med ærter, mynte, dild og jomfruhummer

Risotto med ærter, mynte, dild og jomfruhummer

jomfruhummerhaler (helst friske). En lille smule revet hvidløg (til stegning af jomfruhummerhalerne). I en anden pande steger du jomfruhummerhalerne ved hård varme sammen med lidt olivenolie, salt, peber og hvidløg - det tager MAX et par minutter
Jomfruhummere i urtehaven

Jomfruhummere i urtehaven

Fjern nu tarmstrengen fra jomfruhummerhalerne. Inspireret af urterne i køkkenhaven opstod denne ret som fejring af "sommerens" komme (ja, solen skinnede rent faktisk den dag
Spaghetti med jomfruhummer

Spaghetti med jomfruhummer

Inden løget bliver brunt (det må det endelig ikke, for så bliver det lidt bittert i smagen), så kommer du de rensede jomfruhummerhaler
Tagliolini med jomfruhummerhaler

Tagliolini med jomfruhummerhaler

Løg, hvidløg, hvidvin, jomfruhummerhaler og masser af dild i en skøn forening. Se hvordan du laver Tagliolini med jomfruhummerhaler her
Tagliolini med jomfruhummerhaler

Tagliolini med jomfruhummerhaler

Løg, hvidløg, hvidvin, jomfruhummerhaler og masser af dild i en skøn forening. Se hvordan du laver Tagliolini med jomfruhummerhaler her
Stegte kammuslinger og jomfruhummerhaler

Stegte kammuslinger og jomfruhummerhaler

Kammuslinger og jomfruhummerhaler. Hiv tarmen ud af jomfruhummerhalerne og tør også dem godt af. Bagefter steger du jomfruhummerhalerne ganske let til de ikke længere er gennemsigtige, men gennemstegte
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter