Fromagen er lavet på passionsfrugt, som komplementerer jordbær/hyldeblomst helt uovertruffent. Men vi fik et (molestreret) stykke med hjem, bærrene kommer til at stå knivskarpt mod den svagt kyllingegule fromage
-)Koldskålsfromage (igen inspireret af "andre") med friske ribs og jordbær. Man kan sagtens bruge flere bunde, men jeg synes, fromagen er køn at kigge på
Knus marengsen og rør den sammen med fromage frais'en. Mos jordbærrene med flourmelissen. 400g jordbær, både friske og frosne kan bruges. 400g fromage frais. 400g jordbær, både friske og frosne kan bruges. 400g fromage frais
Rør skiveskårne jordbær i æggemassen. Kan pyntes med flødeskum og ekstra jordbær. 500 g jordbær. Kom fromagen i serveringsskålen og stil den i køleskabet i min 3-4 timer. Tophøj 500 g jordbær
Selvom det ikke helt er jordbærsæson endnu, så kan vi godt begynde på jordbærkage sæsonen ikk´´På "Alletiders kogebog" fandt jeg en opskrift, der passede fint til kortaften
Med jordbær og marinerede løg. Steak de Fromage, hedder de helt korrekt. I salaten var der udover fintsnittet icebergsalat også snittede slikærter, frisk feta i tern, jordbær i kvarter og så de marinerede løg
Fromage og husblads, eller gelering generelt er i mit fokus for tiden. Jeg tog en god pose frosne jordbær (ca 500 g) som jeg kogte op med lidt vanillesukker,blendede og lod køle noget af, så det stadig var lunt, så de 4 blade husblas som var blødgjort i koldt vand kunne røres i