Kagen er en fusion mellem to kager, som jeg har fundet i Spis Bedre og Mad. Chokoladekagen er fra MetteBlomsterberg, og lemon curden er den samme, som jeg har lavet før
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier MetteBlomsterberg lidt
Jeg ville gerne have pyntet kagen med frysetørrede jordbær, men svæklingen her kunne ikke få låget af bøtten, så i stedet måtte jeg bruge de frysetørrede hindbær, men mon dog det har haft en negativ effekt
Kagen er 20 cm er en citronmåne med MetteBlomsterbergs blåbærcreme med jordbær istedet for blåbær. Jeg blev lidt presset med tiden da der opstod et par små overraskelser, feks at fun fondant ikke vil stivne på trods af store mængter tyllosepulver
Et lag jordbærmousse (lavet som Blomsterbergs blåbærbomber - sylten som er en del af "moussen" skal blendes inden den blandes med chokoladefløden) og et lag chokoladetrøffelcreme
Jeg har gået et par dage og udviklet på en lækker soleromousse, hvor bunden udgørs af et lækkert nødde-kakaolag og toppes med vanillecreme og frysetørrede jordbær
hæld på skål eller tupparware og i køleskab mindst 2 timer se hjælpe video HER pisk creme og bærsylt sammen når de er kolde med et el piskerisDu kan bruge andre bær og frugter, Jordbær giver jeg altid en tur med stavblænderen for at undgå "trævler"Jordbær smager ikke af så meget så der bruger jeg tit40 til 50 g. Himbær er meget smagfulde, så der bruger jeg kun 200gBlåbær smager ikke af noget, så ingen grund til at bruge flere gram af dem, af den grund kan de også bruge som fyld i alle slags kager
Den originale opskrift er med blåbær, men jeg har en svaghed for jordbær og chokolade sammen, så derfor lavede jeg den med jordbær, hvilket også fungerer rigtig godt