er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Ellers er det et lag med hvidchokolademousse og et lag med jordbærmousse. JordbærMousse. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvidchokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Jordbær. Den hvidechokolade smeltes over et vandbad. Kom dernæst chokoladen i dejen og vend rundt. Denne kage består af den lækreste svampede hvide browniebund som er toppet med en ordenlig omgang rabarbermousse og en smuk rød rabarberglaze
Jeg har sat stykker af hvidchokolade plader rundt på kagen sider - ikke alt for pænt. Kagen består af lyse bunde lagt sammen med jordbærmousse drysset med hakket mørk chokolade og smurt op med chokoladefrosting
Bundene er lyse ,fyldet er jordbærmousse med hvidchokolade og friske danske jorbær. Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvidchokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
frysetørrede bær (hindbær, brombær og jordbær). hvidchokolade. et meget lille nip salt (det hjælper æggehviderne med at blive stive, men skal ikke give smag til moussen)
Bundene er lyse ,fyldet er jordbærmousse med hvidchokolade og friske danske jorbær. Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvidchokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret. Jordbær-/Astimousse. Jordbærgele. Chokolademousse. Hæld moussen ud over kagen og lad den sætte sig natten over
Moussen skulle gerne lige præcis dække jordbærrene. Koldskålmousse. December – Hvid brown. Kom det hakket chokolade i kammerjunkeblandingen og rør rundt
Bundene er lyse ,fyldet er jordbærmousse med hvidchokolade og friske danske jorbær. Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvidchokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
I weekenden skulle vi have brugt nogle af alle de bær, der ligger i vores fryser fra sidste sommer, så vi kan fylde nye i, når jordbær- og hindbærsæsonen kommer