Pisk sojafløden medflormelis og citronsaft, til fløden tykner lidt. med lidt flere jordbær. Men jordbærisen kan laves mere eller mindre fed og cremet afhængig af, hvilken slags kokosmælk, du bruger, se tip nedenfor
Til isen blendes de frosne jordbær med den græske yoghurt og flormelis til en ensartet masse. Sammen med den bløde og friske jordbæris (lavet på græsk yoghurt) bliver det hele til en vaskeægte HIMMERIGSMUNDFULD
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friske hindbær. Pisk de pasteuriserede æggeblommer medflormelis til en luftig og cremet masse
Hvis man ikke har en ismaskine, må man lave hvert lag for sig, og lægge dem sammen når de hver især er frosset, da det er nødvendigt at røre i jordbærisen løbende mens den fryser til, da den ellers krystalliserer
Jordbærrene renses eller gives et opkog sammen med rørsukker. Æggeblommerne, korn fra vaniljestangen og flormelis piskes sammen til en meget luftig masse