Så jeg lægger ud med denne listige jordbæris – skøn, frisk og cremet – og ganske sukkerfri. Jordbæris. Heldigvis er det blevet maj med sol, varme og træer, der springer ud
Så jeg lægger ud med denne listige jordbæris – skøn, frisk og cremet – og ganske sukkerfri. Jordbæris. Heldigvis er det blevet maj med sol, varme og træer, der springer ud
Lækre, svampede og glutenfri bananpandekager med en smule kanel og en skefuld sund, frisk jordbæris ovenpå, som virkelig passer godt sammen med de søde bananpandekager – og så er det hele oven i købet sundt, nemt og uden sukker og hvedemel
Altså friskejordbærmed lidt sukker hen over. Nogle af dem kværnede jeg med staublenderen,kom lidt soyamælk i og stillede i en metalform i fryseren og rørte tit og ofte, som man skal når man ikke har en ismaskine
Hvis man ikke har en ismaskine, må man lave hvert lag for sig, og lægge dem sammen når de hver især er frosset, da det er nødvendigt at røre i jordbærisen løbende mens den fryser til, da den ellers krystalliserer
sammen med en lækker jordbæris og nyd. Jeg kan klart anbefale, at lave begge pandekager og denne kombination af tilbehør (eller lignende) friske is med frugt/bærsmag og en god sund chokolademousse til den traditionelle proteinpandekage (chokoladepandekagen bliver nok lidt for bitter med chokolade i også (
Top jordbærsuppenmed isen lige inden servering. Sigt krydderierne fra og tilsæt 500 g blendede jordbær. De let optøede 125 g jordbær blendes sammen med flormelis og græsk yoghurt til is. 500 g blendede jordbær