Mærk efter om kagen er nok, bunden skal gerne give igen, når du trykker ned. En anden udgave af denne kage er en fransk jordbærkage, også kaldet “Fraisier”
Passionsfrugterne skæres over og indemaden skrabes ud i en sigtes, over en skål, hvorefter de skrabes med en ske, så kun saften går igennem og kerne sigtes fra
Kiksebunden som har stået på køl tages ud og friske blåbær drysses hen over og blåbærfromagen ligeså - jeg fandt IGEN friske bær, så forsøgte mig med frosne
Rør det ud i mælken og kog det op igen. S'more. Til alle dem som ikke ved hvad det er (og som jeg som jeg var en af, indtil for ganske nylig) er det en kiks-chokolade-marshmellow blanding, som er vældig populær i USA
Jeg ved af erfaring at butterdej ikke er en særlig sød dej, og jeg ved at æble i sig selv ikke smager sødt nok igennem, og derfor besluttede jeg de skulle "spices" op med lidt marcipan-remonce
Noget blev taget fra og kommer i et glas i køleskabet, til engang jeg skal bruge noget igen. Jeg frisker den op et par timer før jeg skal bruge den, med lunken vand, og hælder derefter halvdelen tilbage og lader stå i køleskabet igen, det fungere ganske fint
Pisk gerne i 5-10 minutter, til den er kold igen. Jeg bruger dagene på arbejde, aftnerne på at se Alle Tiders Barnepige på telefonen - forstiller mig hvordan jeg ville se ud med stort hår og faverige outfits, men uden den nasal stemme
kransekage, macarons, citronfromage, marengskys med bær og mini jordbærkager. Lammekøllen listes tilbage ovenpå og fadet sættes i ovnen igen - mens temperaturen hæves til 180 grader
Nu når hele Danmark er gået banasa, og har kastet sig mod deprimerende helsekure, sukker-detox, motion og hvad det ellers hedder alt sammen, det er sgu deprimerede - hvis det ikke af at benægte sig selv lækkerheder, så er det i hvert fald når det mislykkes og man æder sig igennem kage fordi man har så ondt af sig selv
- Det vel bare meningen jeg skal bage igen, ja nå så. Lad den efterhæve på bagepladen og dækket til i 30-60 minutter igen, til den har den har ca dobbelt størrelse igen
En lille kage, improviseret af delvist rester i køkkenet (igen) og lysten til "sommer" i en kage. Første lag i kagen er halvdelen af kærnemælkskålskålsfromagen lag forstigt ovenpå jordbærrene, hvorefter en lagkagebund lægges på igen