Når cremen er kold, pisker du piskefløden til blødt flødeskum og vender det sammen medcremen. Pisk æg med sukker, majsstivelse og halvdelen af mælken i en gryde
Rør sukker og smør og revet marcipan sammen med en elpisker til massen er cremet. Her får du opskriften på en hjemmelavet en af slagsen, bestående af en marzarinkage med god mørk chokolade, en luftig vaniljecremeog skønne danske jordbær
I min svigerfamilie har vi smagt alle byens jordbærkagerog de er blevet vejet og dømt, men altså, der er ikke nogen af dem som kan måle sig med denne hjemmelavede jordbærkage, ifølge mig
Cremen gives et kort opkogog vaniljestangen fiskes op, inden cremen kommes i en skål eller fad, dækkes til med husholdningsfilm - husholdningsfilmen skal ligge helt nede på cremen, så du undgår en skorpe på cremen (det smelter ikke, amager og halshug
Jeg er på ingen måde for fin til den købte version, men da vi fik gæster helt fra Malaysia var jeg nødt til at kaste mig ud i den hjemmebagte udgave med mazarinbund, rigeligt med mørk chokolade, lækker vaniliecremeog selvfølgelig dejlige danske jordbær
Sukker ogmarcipan æltes sammen og det bløde smør æltes derefter i lidt efter lidt. Hæld cremen i en skål og dæk cremens overflade med husholdningsfilm og lad det gå op ad skålens indersider
Serveres lun og kan med fordel spises med vaniljeis, creme fraise eller flødeskum. Jeg plejer ofte at lave min blommekage med bare med æblerne i, men denne gang havde jeg bare lyst til noget andet, hvor jeg også kunne bruge æblerne i, plus mednogen af de rester jeg havde liggende
Nu hvor solen skinner og sommeren er på vej, kunne man også lave en dejlig jordbærkage. Denne opskrift er med rå marcipan, hvilket er rigtig nemt at lave selv, når det skal bruges til kage