Vi har næsten altid jordbærmarmelade med lakrids på lager herhjemme. Efter min mening kan man jo stort set tilsætte lakrids til ALT, men det er bare som om, at både hindbær og jordbær er "meant to be" sammen med lakrids
For et par dage siden tilbragte vi en hel formiddag med jordbærplukning i Oldernes have og da vi kom hjem lavede vi både jordbærmarmelade og jordbærmilkshake med vanilje is af nogen af de mange jordbær
Brug en rigtig god jordbærmarmelade som fyld - jeg lavede selv min med frosnejordbær, citronskal (som tilførte lidt friskhed til kagen) og syltesukker fra Dansukker
frosnejordbær. Kom både jordbær og sukker i en gryde og sæt den på lav varme. Rør godt rundt mens jordbærrene optøs, og få så marmeladen op på kogepunktet
Her får du opskriften på min mors berømte hjemmelavede jordbærmarmelade, som bare altid smager så friskt af jordbær, sol og sommer – uanset om du laver den af friske eller frosne bær