Et mærke som har fanget min opmærksomhed på det sidste er Julie Sandlau. Når det så er sagt er Julie Sandlau ikke ligefrem billigt - men jeg synes priserne er til at overkomme
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Denne opskrift stammer fra bloggen Julie Karlas Køkken. Jeg fandt den i et gammelt madmagasin og tænkte, at hvis Julie selv har valgt den som en af hendes favoritter, så måtte den være god
Da jeg i forrige uge modtog en pakke med posten, som indeholdt den nye og fine kogebog “Hverdagsfavoritter” af Stinna og Julie, bladrede jeg igennem og mine øjne faldt hurtigt på gulerodsbruddene
Ideen om at komme digestive kiks i dadelkugler har jeg lånt fra søde Julie, og det giver virkelig en lækker, lidt salt kikset smag og sej konsistens, der giver de almindelige dadelkugler kamp til stregen
Det er en ølandshvedebolle (mener jeg) fra Meyers delen af Brugsens bager til 10 kr, smurt med rød frisk pesto og auberginecreme, som jeg fik i fødselsdagsgave af Julie
Opskriften herunder er baseret på en opskrift fra endnu en biblioteksbog, Mine bedste hjemmelavede müslibarer - 40 fantastiske opskrifter af Astrid og Julie L