D. e. t. r. i. k. h. l. s. æ. o. n. f. m. a. d. ,. p. å. j. g. J. v. u. b. ø. P. H. K. B. w. A. 2. I. 4. 1. 3. y. /. (. ). c. z. 0. F. T. L. 5. S. 6. 7. R
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det. Først skal du fjerne senen fra kæberne (nogle gange har slagteren allerede gjort det)
Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber på menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher
Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter øl og fond hældes på til kæberne er dækket. Læg låg på gryden, og kog kæberne i minimum en times tid, gerne to
Svinekæber er blevet IN og er nu mere almindelige at støde på i supermarkedets kølediske. Min mand kom hjem med en pakke for noget tid siden – han var vist ikke helt klar over, hvor længe, de skal tilberedes – men så var det jo med at finde ud af, hvad man med stiller op med sådan en gang kæber
Sæt kæberne til side. Anret havtaskekæberne med vermouthsaucen med syre. Havtaskekæber med skovsyre og vermouthsauce8 stk havtaskekæber2 skalotteløg1 fed hvidløg1 spsk smør2 dl vermouth½ liter grøntsagsbouillon1 dl cremefraiche 38%½ citron1 bundt syre*Start med at fjerne hinderne omkring havtaskekæberne. Læg havtaskekæberne i en lille bradepande med 1 dl vand og 1 dl hvidvin i bunden