J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
200 g kålrabi. 3) Skræl kålrabien i små tern, vend dem i lidt olie, salt og peber og bag dem i 8-9 minutter i ovnen på 180 grader. 6) Vend linserne sammen med de bagte kålrabitern, æbletern, dild, æbleeddike, lidt olivenolie og smag til med salt og peber
Selleri, kålrabi osv. Rodfrugter i ovn – Det er dejligt nemt at lave rodfrugter i ovnen. Og hurtigt – afhængig af deres størrelse, naturligvis – og de passer sig selv
gr oksetykkam600 gr oksespidsbryst600 gr okseskank2 porrer2 gulerødder2 blegselleri2 løg6 nelliker4 fed hvidløg1 stjerneanis10 sorte peberkorn1 spsk havsalt1 krydderbuket (laurbærblade, rosmarin, timian og blegselleritop)6 gulerødder i tykke skiver3 glaskål i grove stykker1 pastinak i tykke skiver1 persillerod i tykke skiver6 majroer i kvarte200 gr kålrabi i grove stykker200 gr Simonekål skåret i små buketter (også kaldet Romanesco)Opvarm olien i en stegegryde
kålrabi i både, hvidkål i store stykker og blomkål i små buketter. Fakta om rugbrød. I gamle dage -. altså helt tilbage i middelalderen - kaldte man rugbrød for LEVE
kålrabi. Rå kålrabi smager og har konsistens som en mild radisse. Det er ikke særligt ofte, at man ser kålrabi her hjemme, så min er faktisk taget med hjem fra min ferie i Polen
Juicekuren består af et ingefær/citron shot tidligt om morgenen, en mandel/chiadrik lidt senere på morgenen (tre forskellige varianter med aronia, hvedegræs og havtorn), en gul juice om formiddagen med gulerod, appelsin, rød peber, havtorn og frisk gurkemeje, en tomatsuppe til frokost, en grøn juice efter frokost med agurk, kålrabi, æble, broccoli, citron, hvedegræsjuice, bladselleri og spinat, en rød juice inden aftensmaden med gulerod, rødbede, æble, aronia og ingefær, en lækker hokkaidosuppe til aftensmaden og en smoothie som ”natmad” med mandelmælk, mandler, banan, grønkål, hvedegræsjuice, chiafrø, vanilje og himalayasalt