Kød i kål opskrifter

Kål, kylling og porrer - thaistyle

Kål, kylling og porrer - thaistyle

fersk kyllingekød, kommer du det i nu. kød eller en rest stegt eller kogt kød. Hvidkål, porrer og kylling – tre ingredienser som jo
Farseret kål med æbler og valnødder

Farseret kål med æbler og valnødder

FarsKom det hakkede kødi en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg. Farseret kålBring en stor gryde vand i kog med salt
Karry kål whole30 (repost)

Karry kål whole30 (repost)

Smid herefter kål og løg tilkødet og hæld evt lidt vand ved så det ikke brænder fast. Læg derefter kødeti og sørg for at det bliver stegt så det får farve
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Flæk avocadoen, og skær kødeti små stykker. Skyl hvidkål og snit den ifinestrimler. Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden
Noget med kål og oksekød – Col con carne!

Noget med kål og oksekød – Col con carne!

Men jeg har simpelthenikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekødikke lyder specieltindbydende
Svinekød i wok med kål og æbler

Svinekød i wok med kål og æbler

Tilsæt grøn karrypasta og brun kødet. Snitkålenfint. Skræl gulerødderne og skær dem iskiver på skrå. Fjern stokken og de yderste blade af kålen
Linser med kål og grøn karry

Linser med kål og grøn karry

Når man som jeg gerne vilspise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Karry-Hvidkål med krydret kød

Karry-Hvidkål med krydret kød

Jeg har egentlig skrevet, at du skulle bruge kyllingekød. Men inden du får opskriften, så vil jeg først reklamere for hvidkål
December koteletter med kålet ris

December koteletter med kålet ris

Gnidmarinadengrundigtindikødet. Kåletris. Marinade. Tag det marineretkød ud af køleskabet, og læg koteletterne på en tallerken så de kan opnå stuetemperatur
Lammetagine med kål og spinat

Lammetagine med kål og spinat

Varm olieni en stor stegegryde og brun kødet. Fjern stok og de yderste blade af kålen og snit den fint
Karrygryde med kål

Karrygryde med kål

Jeg lavede den uden kød og brugte den som tilbehørtil en ovnstegt medister (deraf medisterenslidt sjove udseende)
Romanesco – kender du denne smukke kål?

Romanesco – kender du denne smukke kål?

Salaten er dejligttilbehørtil både fisk, fjerkræ, firbenetkød og vegetarretter. Romanesco er en dejlig, mildkål der minder om blomkål – men alligevel er den meget anderledes med sinfinelimegrønne farve og de spidse, små hoveder