Smid herefter kål og løg tilkødet og hæld evt lidt vand ved så det ikke brænder fast. Læg derefter kødeti og sørg for at det bliver stegt så det får farve
Flæk avocadoen, og skær kødeti små stykker. Skyl hvidkål og snit den ifinestrimler. Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden
Men jeg har simpelthenikke været i stand til at finde et passende navn til retten og det er lidt som om at kålgryde med oksekødikke lyder specieltindbydende
Gnidmarinadengrundigtindikødet. Kåletris. Marinade. Tag det marineretkød ud af køleskabet, og læg koteletterne på en tallerken så de kan opnå stuetemperatur
Salaten er dejligttilbehørtil både fisk, fjerkræ, firbenetkød og vegetarretter. Romanesco er en dejlig, mildkål der minder om blomkål – men alligevel er den meget anderledes med sinfinelimegrønne farve og de spidse, små hoveder