Skrab kødet ud af passionsfrugterne og mas det igennem en si. Tilsæt sukker og pisk videre til en sej og blank marengs og bland mandler, chokolade og lakridspulver i
Lad kødet trække et minuts tid og rul derefter i lakridspulveret. Krydr med røget salt og peber. Servér med fintsnittet fennikel og skalotteløg, tomatsauce og -chips, estragonmayo og drys med fennikeltop og estragon
Læg kronerne i et ildfast fad, og læg en blanding af knust hvidløg, salt og peber på kødet. Der kan også tilsættes chokoladestykker, lakridspulver, blendede jordbær med frysetøj i, nødder, eller andet du lige synes er lækkert i is
hælde lidt æblejuice over og blande medkødet, men det er ikke. Men først skal I have lidt kødteori, for processen i kødet er faktisk ret spændende - på sådan en nørdet kødagtig måde
Man kan nemlig ikke bare fjerne kødet eller fisken og så leve af sovs og kartofler. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th