Kød med lakridspulver opskrifter

Gris - tomat - lakrids

Gris - tomat - lakrids

Lad kødet trække et minuts tid og rul derefter i lakridspulveret. Krydr med røget salt og peber. Servér med fintsnittet fennikel og skalotteløg, tomatsauce og -chips, estragonmayo og drys med fennikeltop og estragon
Nem og lækker 3 retters menu

Nem og lækker 3 retters menu

Læg kronerne i et ildfast fad, og læg en blanding af knust hvidløg, salt og peber på kødet. Der kan også tilsættes chokoladestykker, lakridspulver, blendede jordbær med frysetøj i, nødder, eller andet du lige synes er lækkert i is

Hokkaidogræskar m. lakrids

Jeg synes især græskarret er godt som tilbehør til salat, kød eller fisk som erstatning for ris, pasta eller kartofler
Pulled pork i Römertopf

Pulled pork i Römertopf

Tag kødet op af Römertopfen og flå kødet fra hinanden med et par gafler. Pak nakkefileten ud af filmen og lad så meget af rub'en blive ved kødet

Fedt, fedt, fedt! Det bar’ fedt!

Magert svinekød. Og medlakridspulver/salt/chokoladepulver kan man komme langt. Lad os starte ud med noget, vi alligevel bliver bombarderet med i tiden

Æblesmør med Lakrids

Lakridspulver, tilsættes senere. Start med at putte æblestykker og vand i en gryde og lad det simre til æblerne er kogt ud som grød

Pullet Pork i ovn

hælde lidt æblejuice over og blande medkødet, men det er ikke. Men først skal I have lidt kødteori, for processen i kødet er faktisk ret spændende - på sådan en nørdet kødagtig måde

ugens menu uge 33 – lækkerier fra den danske muld

Man kan nemlig ikke bare fjerne kødet eller fisken og så leve af sovs og kartofler. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th