Bær over med mig, og få en fantastisk sauce ud af det. der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Læg derefter rispapiret på tallerkenen og fyld rispapiret medkød, nudler og grøntsager. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 400 g svinekød i tern. 1) Svinekødet brunes i en varm wok i olie, hvorefter det tages op og sættes til side. 2) Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olien brugt til at stege svinekødet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Den lette orange varme og kraftige sauce, der typisk er velsmagende til både lyst og rødt kød. FORORD. Det er meget nemt at lave, og smagsmæssigt nemt at justere på ens favorit-krydderier
Køl saucen ned inden du bruger den til at marinere dit kødmed det. Den er rigtig god egnet til at pensle på dine sparibs, kyllingelår eller andre former for kød der vil elske en omgang BBQ sauce
I dette tilfælde var det dagens frisk fangede fisk som bestod af Havkat, en lækker og fast fisk i kødet og til priser der er langt lavere end man finder dem i storbyerne
Plus hakket tomat og et par dl vand, så det lige dækker kødet. Krydr med timian. Sauter det af sammen et par minutter sammen med honning, salt og sort peber