Kød stegt som vildt opskrifter

Stegt flæsk på grill

Stegt flæsk på grill

Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
HAKKET KØD , FRI FOR FEDT ?!

HAKKET KØD , FRI FOR FEDT ?!

Hvis du varmer panden om med kødet på, så bliver det stegt i sit eget fedt. Jeg vågnede op i går morges og kom i tanke om en pakke svinekødsom virkelig snart skulle laves
Fyldte tomater med vilde ris og parmaskinke

Fyldte tomater med vilde ris og parmaskinke

Udhul forsigtigt tomaterne og gem kødet. Og disse fyldte tomater med vilde ris er lettet at lave og kan med parmaskinken bruges som et helt måltid i sig selv
Opskrift; Lasagne uden kød

Opskrift; Lasagne uden kød

Jeg havde en masse guleroder i hjemmet, som bare snart skulle onduleres. Start med at smelt dit margerine og bland med mel, ligesom når du skal igang med en opbagt sovs
Sprød bacon stegt i ovnen - intet svineri!

Sprød bacon stegt i ovnen - intet svineri!

Fordel endnu et lag bagepapir oven på baconen, så det ligger helt tæt ned til kødet. Jeg fik sidste år til vores julefrokost med familien serveret ovnstegt bacon, som min svigermor havde lavet, og det var simpelthen superlækkert
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt
Frikadeller

Frikadeller

Grundfarsen er egentlig den samme som til kødbollerne til fx boller i karry, dog uden spidskommen. hakket svinekød eller en blanding af hakket svinekød og kalvekød
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Laksen har fast, lyserødt kød. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet
Gryderet delivery

Gryderet delivery

Mens kødet brunes, hakkes løgnene, som tilsættes når alt kødet er brunet. Har virkelig gået og haft lyst til en rigtig gryderet, så igår eftermiddags fik jeg gang i kødgryderne
Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Skær helt ned til kødet (endelig ikke længere. Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Burger med pulled pork og coleslaw

Burger med pulled pork og coleslaw

Grøntsagerne blandes i dressingen, som bagefter stilles på køl indtil kødet er klart. Derfor var der af gode grunde ingen smag af røg i kødet
Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)