Kød til brunkål opskrifter

Brunkål

Brunkål

Brunkål kan nemlig både tilberedes som en selvstændig ret og som tilbehørtilsvinekød eller farsretter
Brunkål

Brunkål

Brunkål uden kød holder i flere uger i køleskabet. Vend kødet rundt, lidt vand på, og så simre meget længe, ved meget svag varme
Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Læg kødet i midten af gryden og pak det ind i kålen. Det her er en af de billigste retter du kan tilberede
Brunkål med sprængt flæsk

Brunkål med sprængt flæsk

Bestilkødet hos slagteren nogle dage i forvejen. Lav en fordybning i midten af kålen og læg kødet heri

Brunkål

Krydr kødet med salt og peber. Hvis man synes, brunkål skal være mere brun – når nu det hedder BRUNkål – kan man tilsætte lidt kulør

Brunkål

Jeg laver den med forskellige slags kød alt efter humør, f. Brunkål er simpelthen min livret. eks. nakkekoteletter, fersk flæsk (ribbensstegstykket), røget flæsk

Brunkål med svinekød 10%

Få inspiration til lækre, sunde opskrifter med svinekød her . Brunkålen smages til med salt, peber. Sukker smeltes til karamel, vand og kulør tilsættes (evt