Tilsætkød og kartofler og steg til kartoflerne tager farve. stegt oksekød (eller andet kød). Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Det er skåret af tykkammen, og er egentlig ikke det mest møre kød på dyret. Det er bestemt ikke meget brun sovs vi laver her i huset, men hertil er det skønt
Kødet bliver ekstremt mørt på denne her måde, og minder lidt om kylling i smagen. Hæld fonden fra til saucen, og eftersteg kaninen fem minutter uden låg
– trænger godt og grundigt ind i kød, rodfrugter og hvad der ellers er i din ret. Simremad hører nok mest vinteren til, men du kan faktisk med fordel lave simremad på din grill – og således både sommer og vinter – hvis du har et sted, hvor du og grillen kan stå i læg og tørvejr