Kød til rodfrugter opskrifter

Ovnbagte rodfrugter med feta, hasselnød og persille

Ovnbagte rodfrugter med feta, hasselnød og persille

sammen med en grøn salat og en form for kød eller vegetarfrikadeller. Ovnbagte rodfrugter er en af mine absolutte yndlings go-to opskrifter, når jeg ikke ved, hvad jeg skal servere som tilbehørtil aftensmaden
Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Eller brug retten som tilbehørtil frikadeller, medisterpølse eller andet kød. Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Ølbraiseret okse med rodfrugter

Ølbraiseret okse med rodfrugter

Vend kødet med hvedemel. Tilsætrodfrugter og svesker. Tilsæt evt. Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Pil løgene og skær dem i skiver fra top til rod. Skær kødet i tynde skiver og bank det let med kødhammer eller med håndroden
ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne

ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne

pakke svinekød er inficeret. Denne lille forret med rødder hentet fra jordens dyb og bragt til ære og værdighed på Michelinrestauranten Den røde Cottage, er bevis på, hvordan enkle rodfrugter kan blive til en stjerneret
Confiteret svinebryst med rodfrugter

Confiteret svinebryst med rodfrugter

Skær sværen af kødet, og lav dem til flæskesvær senere. Smør herefter kødet inde i lidt smør, og gnid det herefter med lidt salt og peber
Grønkålssalat med rodfrugter og syltede løg

Grønkålssalat med rodfrugter og syltede løg

Kan være et måltid med brød til, men kan også serveres tilkød, frikadeller, pølser mv. Rødbederne farver salaten, så derfor holdes rødbederne adskilt ved bagning, og vendes forsigtigt i til sidst
Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

På denne tilberedningsmåde er det utrolig nemt at styre kødet, så det ikke bliver varmet for meget. Du kan anvende lige det stykke fisk du ønsker til pocheringen, men jeg garanterer dig, at du her får det mest møre stykke fisk, du nogensinde har smagt