6-700 g hakket oksekød, gerne magert. Jeg er egentlig ikke særlig begejstret for hverken rødbeder eller rosenkål i salat, men nogle gange kan jeg godt lide at udfordre mig selv
i gastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du til lidt nytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
hakket oksekød. Læg dem i saucen og kog til de er netop gennemkogt. Pasta med Kødboller og Tomatsauce til 2 personer. Ælt kødet med salt, peber og parmesan og form 16-20 små kødboller
Tag bollerne af panden og læg dem til side. Tilsæt derefter kødbollerne til tomatsovsen. Server tomatsovsen med kødboller sammen med spaghetti og eventuelt med et drys parmesanost
Hæld kartofler, kødboller, majs, kikærter og peberfrugter i et ovnfast fad. Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød
Bland oksekød, timian, salt, peber, mælk og parmesan sammen i en skål. Desuden tilføjede jeg ekstra smag og konsistens til bøfferne, så de blev en blanding mellem en bøf og en stor kødbolle
Kombinationen af lækker, frisk fettuccine pasta med en god, chunky tomatsovs og små, runde oksekødboller – her i en version med hvidløg og masser af frisk persille… Åhh guf