D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Ofte bruger jeg grøntsager som gulerødder, bladselleri, majs, tomaterog så videre. Som for eksempel her, hvor en veninde og jeg brugte squashen som bund under en lækker kødsovs
". S. T. O. R. M. P. I. Z. A. E. D. K. Ø. V. U. H. N. L. F. G. Å. B. 4. Æ. Y. (. ,. J. ). 2. 0. ½. 1. h. t. p. /. m. a. d. i. b. l. o. k. e. n. g. s. 3. -. v. l L
Varm kødsovsenog tilsæt bagefter parmesan som topping til servering. Tag squashen og skær enden af. Brug den del af rivejernet hvor der er ét aflangt hul og læg rivejernet så den side er opad
være kyllingestykker/strimler, skinketern/strimler, bacon, kødsovs o. Vi havde også et par stykker laks i fryseren, samt en sjat spinat der skulle bruges, så disse to ting blev rørt sammen med lidt cremefraiche, rødløg, salt og peber og vupti - to smagsvarianter blev fremtryllet