Køkken før køkken efter opskrifter

Mit køkken – før og efter billeder

Huset skulle renoveres og det første projekt vi gik i gang med var køkkenet. Jeg synes de netop giver den Sydeuropæiske stemning som jeg gik efter og giver køkkenet et andet udtryk
Mit køkken + KØKKENGREJ

Mit køkken + KØKKENGREJ

Jeg havde Wilfa RAW fuel før, som efter et halvt år gik i stykker, den kan slet ikke følge med KitchenAid blenderen

Kokkens fødselsdag - Thai fiskesuppe

Ofte er gæsterne med i køkkenet for at lægge sidste finish på anretningerne. Efter vi har sagt velkommen og skålet så sætter vi os til bordet

Køkkenet på har modtaget en award

Giv kroppen dét, der giver den de bedste kriterier for at være den bedste udgave af dig selv – og husk der ikke kun er én rigtig måde at leve og spise så, så mærk efter, og gør dét, der føles rigtigt for dig
AUGUST, Køkkenet

AUGUST, Køkkenet

Suppen smager bedst efter nogle timmer i køleskabet. Gazpacho med vandmelon og tomater. Hvad du skal bruge til ca
I køkkenet på krykker

I køkkenet på krykker

Jeg elsker mit køkken, og jeg elsker at bruge tid i det og eksperimentere med en masse nye idéer. Lige nu er jeg dog ikke helt så begejstret for mit køkken
Køkkenet på Kvisten pop-up brunch

Køkkenet på Kvisten pop-up brunch

Nu er det muligt at få et lækkert, økologisk, glutenfri og sukkerfri udvalg af Køkkenet på Kvistens morgenmads-favoritter serveret på et fad
kokkens chilisauce!

kokkens chilisauce!

Der var flere som spurgte efter opskriften på den, så det giver mig lige anledning til at poste den her på bloggen
Kokken 40 år - 1. servering

Kokken 40 år - 1. servering

Prøv selv at smage umiddelbart efter. kogning, og efter 12 - 18 - 24 timer. Så sættes der gang i kokkens fødselsdag
Kokken 40 år - 1. servering

Kokken 40 år - 1. servering

Prøv selv at smage umiddelbart efter. kogning, og efter 12 - 18 - 24 timer. Så sættes der gang i kokkens fødselsdag
kokkens chilisauce!

kokkens chilisauce!

Der var flere som spurgte efter opskriften på den, så det giver mig lige anledning til at poste den her på bloggen
Boganmeldelse: “Mit tyrkiske køkken” af Rukiye Benli

Boganmeldelse: “Mit tyrkiske køkken” af Rukiye Benli

Efter at have forsøgt mig med en omgang kødboller og bulgurpilav har jeg erfaret, at det tyrkiske køkken ikke er besværligt, men blot at det kræver lidt opmærksomhed at arbejde med ”fremmede” ingredienser eller andre versioner heraf – som det nu altid gør, når man laver noget første gang