Piskes til chokoladen er helt smeltet og ud i cremen. Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Kaffe og chokolade. Den er cremet, den er snasket og den indeholder mine absolut yndlings. Stik en gaffel ned i kagen, hvis dejen stadig klæber til gaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Ideen tilkagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
½ dl mælk (kan til fordel erstattes af stærk kaffe). Alle ingredienser hældes i en gryde og varm det op, så blandingen samler sig og bliver lidt cremet
Tag skålen op, og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. Helt tilbagetil min barndom, hvor vi nogle gange fik en skøn cremet chokolade mousse, om søndagen
en lækker kagetilkaffen. Hun kom tileftermiddagskaffe og jeg ville selvfølgelig gerne servere. Så jeg fandt frem til denne kage som består af en bund af
Når chokoladen er smeltet, piskes den fede del af kokosmælken til det bliver meget cremet. Du kan nemlig ikke smage dem - til gengæld giver de en lækker konsistens
Færdiglavet kaffe. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk til det er en tyk og cremet mousse. Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage
Du kan erstatte halvdelen af kakaomælken med stærk kaffe for en mere ‘voksen’ udgave af kagen. Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til