Tilsæt æg og kaffe og pisk det sammen. Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Del æggene i blommer og hvider. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Pynt kagen med lidt hakkede blandede nødder og lidt kokosmel eller kokoschips, hvis du har det. Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens
Alt pånår æggende kommes i en foodprocesser og hakkes til en ensartede masse. Jeg besluttede mig for at prøve en kage uden sukker og mel, så det blev til en dadelkage med kakao og appelsin
Pisk sukker og æg sammen til luftig masse, tilsæt margarinen i små tern og bland så alt det andet i. Start med at lægge husblasen i en skål med koldt vand ca
Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og sigt det i æggemassen. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
Herefter tilsættes æggene ét ad gangen. Mel, kakao og bagepulver sigtes i smørblandingen og vendes dejen skiftevis med mælken indtil det er godt fordelt
Sigt kakao og mel i æggesnapsen og vend det hele forsigtigt sammen. Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder)
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen. Fryser du kagen med glasur på, kan du ikke opvarme kagen i ovnen, da glasuren så vil smelte og flyde ud