Fløden piskes imens til en let skum. Min mor havde nærmest med lynets hastighed fået bagt de fleste kager, så jeg nåede kun at bidrage med et par stykker
Rør majsstivelse ud i fløden, sørg for at der ikke er nogen klumper og rør æggeblommerne i. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt sammen med creme fraichen. Smør cremen ud over kagen. Skær frugterne i skiver, og fordel i lag på toppen af kagen
æggeblommer. Varm fløden op lige til kogepunktet, og tilsæt herefter tobleronen. Derfor blev der i anledningen af mine forældres fødselsdag bagt denne kage
Del æggene i æggeblommer og hvider. Kom lidt efter lidt cremefraiche i den afkølede saft (det klumper lidt, så bliv ved med at røre, det løser sig når fløden vendes i)
Hæld fløde og chokolade i en gryde. Chokolade chok kageKagebund. Lad chokoladen smelte i fløden over svag varme mens der røres til det er en blød og ensartet creme
Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker og mascarpone forsigtigt, sammen med. lidt fløde af gange til det bliver en glat creme, hæld den op i en sprøjtepose
Når cremen er helt kold, piskes fløden til skum. Ja, som navnet antyder har jeg bagt en barselskage, og det er en helt speciel kage til en helt speciel lejlighed