Pynt kagen med lidt hakkede blandede nødder og lidt kokosmel eller kokoschips, hvis du har det. Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
Smelt smørret, og lad det afkøle, mens de øvrige ingredienser røres sammen således. Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Tilsæt et ægaf gangen og pisk godt mellem hvert æg. Lad kagen køle af inde den tages ud af formen. Bland mel og bagepulver sammen og vend i æggemassen skiftevis med mælk
Jeg er blevet lidt afhængigaf vores "Nutribullet", som er en sindsyg hurtig og effektiv blender. Da jeg skulle i seng igår, lå jeg og tænkte på, om man ikke kunne lave en smoothie og så tilføje et æg og lidt mel og bagepulver og forhåbentlig blive til en form for dej
Knug vandet af husblassen og læg det i den varme jordbærmasse, Rør til husblassen er smeltet. Fordel den afkølede creme over bunden, og læg den øverste bund på
Rul den ene halvdel af dejen ud, så den passer til bunden, og læg den i springformen. Det er tit jeg kigger i bogen, bare sån' for at blive inspireret, men nogen gange, så får og jeg også lyst til at bage en afkagerne fra bogen
Varm en smule afkokos-mælken op og smelt husblas deri. Bland det sammen med resten afkokos-mælken og lad den stå og tykne i køleksabet under jævnlig omrørning
Halvdelen afflormelis røres sammen med smøret indtil det er godt blandet. Undersiden af den anden bund smøres med halvdelen af smørcreme, og lægges med smørcreme ned oven på den første bund